20 april is het stille zaterdag. Een dag om stil te staan en terug te kijken… hoe de Here Jezus gevangen genomen werd, gegeseld en gekruisigd. Een dag om stil te worden en te beseffen dat Hij deze weg ging voor u, voor jou, voor mij …. Op deze dag willen we u/jou door middel van liederen, muziek en Bijbelgedeelten meenemen naar het Jeruzalem van bijna 2000 jaar geleden. Van Zijn intocht en het laatste avondmaal, naar Zijn doodsstrijd in Gethsemane en kruisiging. Maar we kijken ook alvast vooruit naar Zijn opstanding en het nieuwe leven dat Hij ons geeft. We willen Hem onze diepe dankbaarheid tonen in onze lofliederen. Laat deze stille dag tussen Jezus’ dood en opstanding een dag van bezinning, dankbaarheid en vreugde zijn. Van harte uitgenodigd! Zaterdag 20 april 2019 om 20:00 uur in de Oosterkerk.

Bestel kaartjes

Velden met een * moeten ingevuld worden.

U kunt onderstaand formulier invullen om kaartjes te bestellen voor de avond van bezinning en dankbaarheid op stille zaterdag.

Na de bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. De kaartjes worden, mits betaald, in de week voorafgaand aan de avond per e-mail toegestuurd.

Na invullen klikt u op de knop "Verzend", onderaan.Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail