Lid worden: Spreekt ons repertoire je aan en wil je graag met ons meezingen? Je bent van harte welkom. Kom gewoon eens binnen tijdens een repetitie om de sfeer te proeven. Je mag altijd een paar keer “op proef” meedoen en dan beslissen of je definitief mee wilt doen. Wil je meer weten? Stuur een mailtje aan info@worshipzoetermeer.nl.
  Contributie: Leden: € 15,00 per maand; studentenprijs: €10,00 per maand. Voor ieder lid van Worship geldt dat we graag contributie van je ontvangen. De bedragen zijn berekend op betaling per maand en 12 maanden per jaar. Zo kan een vaste overschrijving gewoon doorlopen, ook wanneer we in de zomer vakantie hebben.
  Bankrekening: Het bankrekeningnummer van Worship is NL23ABNA0462480917, ten name van Jongerenkoor Worship te Zoetermeer. Graag de betaling onder vermelding van je naam en bij een losse betaling ook de maand(en) erbij vermelden.
  Repetitiebezoek: De leden worden geacht de repetities trouw te bezoeken. Dit geldt zeker voor de repetities voorafgaande aan een optreden. Het bestuur verzoekt de leden dringend zich bij verhindering af te melden bij één van de bestuursleden of je kan een mail sturen naar info@worshipzoetermeer.nl. Dit geldt voor repetities, maar in het bijzonder voor concerten etc.
  Repetities: Elke donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Oosterkerk, Oosterheemplein 320 te Zoetermeer.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail